Badkamerrenovatie
Handy Decor Logo

De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in uw woning. Daar kunt u even tot rust komen. Moet u dan overtuigd worden dat dit het best kan in een nieuw en gerenoveerde badkamer. 

 

HANDYDECOR zorgt voor de totaalrenovatie van uw badkamer. Uw vragen moeten zich niet alleen beperken tot het renoveren van uw douchewand of inloopdouche. We voorzien uw badkamer weer van alle comfort en toveren deze om tot een eigentijdse ruimte.

 

Uw badkamer wordt elke dag intensief gebruikt. Dit is de reden waarom er alleen met duurzam materialen wordt gewerkt. Op die manier wordt de levensduur van uw badkamer verzekerd. 


badkamerrenovatie beton ciré handydecor

 © HANDYDECOR 2019

badkamer inloopdouche badkamermeubel toilet handydecor

Zoals u kan zien heeft Handy Decor al meerdere jaren ervaring in zowel moderne als klassieke afwerkingen en inrichtingen. Bekijk gerust al onze realisaties om meer inspiratie op te doen voor uw volgende badkamerrenovatie. Bij Handy Decor kan u rekenen op een professionele aanpak van begin tot einde.

Badkamer Renovatie

Bij HANDYDECOR verzorgen we uw badkamerrenovatie als 1 totaalpakket. Geen nodeloze wachttijden tussen elke uitvoering, alles volgt elkaar nadeloos op.

U heeft 1 aanspreekpunt voor een perfecte uitvoering.

U bent van plan om uw badkamer te laten renoveren en op zoek naar een betrouwbare aannemer die garant staat voor een perfecte afwerking.


Dan bent u aan het juiste adres!

HANDYDECOR BVBA uit Nieuwpoort.

Neem contact op voor een vrijblijvend offerte of voor meer informatie.