Gyproc Renovatie
Handy Decor Logo

Gyproc is het ideale materiaal voor het plaatsen van scheidingswanden, voorzetwanden of valse plafonds. Beschadigde muren en andere imperfecties worden snel en handig weggewerkt.

 

Vakkundige afwerking

Gyproc draait echter om meer dan enkel het plaatsen van een wand. Enkel met een goede afwerking bekomt u een feilloos resultaat. HANDYDECOR zorgt voor een schilderklare plamuurlaag en een gladde, strakke look.

 

Scheidingwanden

scheidingswanden zijn opgebouwd uit een lichte metalen onderstructuur waarop één of meerdere lagen gyproc worden bevestigd. Eventueel kan ook een houten onderstructuur gebruikt worden ter versteviging.

 

Voorzetwanden

Het gebruik van voorzetwanden kent vele toepassingen. De voorzetwanden kunnen niet alleen gebruikt worden voor het bekleden van niet-bepleisterbare oppervlakken, maar ook om een constructie een bijzondere toegevoegde waarde te geven op het gebied van thermische isolatie, geluidisolatie of brandweerstand.

 

De gyprocvoorzetwanden worden enkel binnenshuis gebruikt en zijn 'droge afbouwsystemen'. Dat houdt in dat de wanden voor nagenoeg alle types gebouwen gebruikt kunnen worden: woningbouw, scholen, kantoren, ziekenhuizen, horeca, winkelinrichting, commerciële en industriële gebouwen, ...


Plafonds

Gyprocplafonds zijn enkel bedoeld voor een toepassing binnenin een gebouw. Deze plafonds zijn opgebouwd uit een lichte houten of metalen onderstructuur, waartegen dan één of meerdere lagen gyprocplaten worden bevestigd.

Samen met de klant bespreken we de samenstelling van de plafonds, zodat het eindresultaat zo goed mogelijk aan zijn wensen voldoet.


Vloeren

De evolutie in droge afbouwtechnieken staat niet stil. Met droge vloersystemen wordt elke ondergrond zowel in renovatie als in nieuwbouw in een handomdraai omgetoverd tot een perfect af te werken stabiel vloeroppervlak. De voordelen hiervan zijn:

Snelle en praktische montage

Droog systeem

Akoestisch en thermisch isolerend

Brandwerend

Snelle ingebruikname

Milieuvriendelijk

Afwerking met diverse bekledingen mogelijk


Meer weten over gyproc?

Contacteer ons via het contactformulier.

verlaagd plafond handydecor
wanden en plafond in gipskartonplaten handydecor
afwerking met gyproc handydecor
Afwerking kamer gyproc handydecor

U bent van plan om gyprocwerken te laten uitvoeren en op zoek naar een betrouwbare aannemer die garant staat voor een perfecte afwerking.


Dan bent u aan het juiste adres!

HANDYDECOR BVBA uit Nieuwpoort.

Neem contact op voor een vrijblijvend offerte of voor meer informatie.

 © HANDYDECOR 2019