Keuken renovatie
Handy Decor Logo

Keuken Renovatie

keukenrenovatie handydecor
renovatie keuken deurfronten

U wil uw keuken renoveren?

Wij doen de afbraak van uw oude keuken, plaatsen de nodige nieuwe leidingen en elektriciteitsvoorziening en regelen de levering en plaatsing en afwerking van uw nieuwe droomkeuken. Handydecor voert alle keukenrenovaties met precisie uit.


Bespaar geld met renovaties

Na verloop van jaren is de keuken aan vervanging toe! Niet alleen omwille van het design, maar door het dagdagelijks gebruik duikt er her en der slijtage op. Een volledig nieuwe keuken is mogelijk een te dure investering. Een goed doordachte aanpak om te renoveren, in samenwerking met ons, kan u heel wat geld besparen.

Wanneer renoveren een optie is, bent u sowieso financieel beter af. Daarnaast brengen (totaal)renovaties ook minder werk met zich mee en beschikt u met een beperkt aantal ingrepen weer over een keuken die er spiksplinternieuw uitziet.


De mogelijkheden om uw keuken te renoveren zijn eindeloos. Samen met u bekijken we wat praktisch haalbaar is en wat het prijskaartje betreft. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.


Wij vervangen uw deurfronten. Hiervoor werken wij met massief hout, fineerhout, half-massief hout en in hoogwaardige MDF-folie, poederlak of melamine. Uw oude tegels worden verwijderd en voorzien van een aangepast spatwand.

De scharnieren worden standaard vervangen met een soft-close systeem. De werkbladen worden verwijderd en vervangen volgens uw keuze.

Wij zorgen ook voor het apparatuur, uitgietbak en keukenkraan volgens uw wensen.

 

Een grondige renovatie van uw keuken garandeert een ware facelift, zodat u lang van de "als nieuw" kan genieten.

 


 

 

 

Kijkt u ook op tegen de rompslomp en de hoge kostprijs van een nieuwe keuken?

Handydecor biedt u de oplossing: wij renoveren uw volledige keuken

Nieuwe keuken

Indien u toch opteert voor een nieuwe keuken:

Handydecor doet zowel de afbraak van de oude keuken, plaatst of verplaatst de nodige (nieuwe) leidingen en electriciteitsvoorzieningen en maakt, plaatst en werkt uw nieuwe droomkeuken af.

U bent van plan om uw keuken te laten renoveren en op zoek naar een betrouwbare aannemer die garant staat voor een perfecte afwerking.


Dan bent u aan het juiste adres!

HANDYDECOR BVBA uit Nieuwpoort.

Neem contact op voor een vrijblijvend offerte of voor meer informatie.

 © HANDYDECOR 2019