BUITENWERK

Buitenwerk

buitenschilderwerken buitenschrijnwerk handydecor
buitenschilderwerken kaleien gevel woonhuis handydecor
buitenschilderwerken gevel appartementsgebouw koksijde handydecor

U bent van plan om schilderwerken te laten uitvoeren en op zoek naar een betrouwbare schilder-decorateur die garant staat voor een perfecte afwerking van uw exterieur.


Dan bent u aan het juiste adres!

HANDYDECOR BVBA uit Nieuwpoort.

Neem contact op voor een vrijblijvend offerte of voor meer informatie.

Een duurzame esthetische gevelafwerking is niet vanzelfsprekend. De combinatie van de typisch Belgische bouwstijl met baksteen en een vochtig klimaat, maakt dat buitenschilderwerk vaak sterk op de proef gesteld wordt. Dit is geen sinecure voor de schilder.


Ons volledig aanbod aan gevelverven en -systemen biedt u de perfecte

oplossing voor het schilderen van uw woning. Vooraf kan het nodig en nuttig zijn, om een technisch rapport op te maken en samen met u te bespreken.

Kaleien

De gevel van je woning een totaal ander uitzicht geven? Dan is je gevel kaleien zeker het overwegen waard. Het geeft de buitenmuren niet alleen een karakteristiek uitzicht, maar beschermt ze ook tegen allerlei weersinvloeden. Wanneer de gevel er niet meer zo mooi uitziet, of als er beschadigingen zijn die erg ontsierend werken, dan is kaleien een goede manier om dit te camoufleren. Het is dan ook een populaire techniek bij de renovatie van gevels. Hoe dan ook is het ook mogelijk bij nieuwbouw.

Voordelen van kaleien
Het esthetische aspect is één van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen om hun gevel te laten kaleien. Wanneer de gevel er niet meer zo mooi uit ziet, of als er beschadigingen zijn die erg ontsierend werken, dan is kaleien een goede manier om dit weg te werken. Kaleien is dus een ideale manier om de gevel een metamorfose te geven. Door de kalklaag is de muur daarnaast beter beschermd tegen weersinvloeden, zoals slagregens.

Houten schrijnwerk

Houten ramen en deuren moeten periodiek een grondige verfbeurt krijgen om een lange levensduur te garanderen. Handydecor zorgt voor het schilderen van uw ramen en deuren. Ramen en deuren kunnen op verschillende manieren worden behandeld. Wilt u de houtkleur van uw ramen en deuren behouden, dan worden deze behandeld met een geschikte beits. In het andere geval worden de ramen en deuren gelakt met kwalitatieve verven. Wij zorgen voor een degelijke voorbereiding en een professionele afwerking van uw schilderwerken.

Ook voor het schilderen van ander binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk kan u op ons beroep doen.


 

Meer weten over onze buitenschilderwerken? 

Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier.

Uw gevel is vaak een eerste indruk naar buiten,

wij zorgen dat deze een mooie uitstraling heeft.

Ook het schilderen van houten schrijnwerk moet met het juiste verfsysteem aangepakt worden en vraagt de nodige voorbereidingen.

 

 © HANDYDECOR 2018