WERKZAAMHEDEN

SCHILDER- EN DECORATIE

 

 

BINNENSCHILDERWERKEN

Zorgt voor een verfraaiing van uw woning, appartement of bedrijf. Alsook zorgt het ervoor dat uw muren, plafonds, deuren en deurlijsten, en uw ramen en raamlijsten langer mee gaan. Een extra verflaag zorgt voor een extra bescherming voor uw hout- en pleisterwerk.

 

BEHANGEN

 Naast algemene decoratieve schilderwerken bieden wij ook een breed assortiment behangpapier aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten waarbij we volgens u smaak en budget de gepaste stijl proberen te vinden in harmonie met uw interieur

 

BUITENSCHILDERWERKEN

Op tijd investeren in schilderwerken is een kwestie van goed onderhoud en preventieve maatregelen nemen. Met buitenschilderwerken zorgt u ervoor dat uw woning of gebouw voor een lange tijd in een uitstekende staat blijft. Dit zorgt niet alleen voor een verzorgde en professionele uitstraling van uw woning, appartement of pand, ook blijven uw buitengevel, gevelschilderwerken, ramen en deuren in optimale staat.

 

AFWERKING BINNEN

Een brede waaier aan afwerkingstechnieken, zowel voor nieuwbouw als renovatie, waaronder het plaatsen van moluren, sierlijsten, rozetten, lambrisering,...

 

TOTAALINRICHTING

Heeft uw huis, appartement, kantoor, winkel of horecazaak een grondige opknapbeurt nodig dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

BADKAMERRENOVATIE

 

KEUKENRENOVATIE

 

VLOERBEKLEDING

De keuze voor uw vloerbekleding is bepalend voor de sfeer en het verdere design van uw huis, appartement, kantoor, winkel of horecazaak. Maar vloerbekleding is uiteraard niet alleen een esthetische keuze. Het type materiaal dat u kiest wordt voor een groot stuk bepaald door wat u voor die specifieke ruimte belangrijk vindt. Vindt u het belangrijk dat de ruimte zeer hygiƫnisch blijft en gemakkelijk schoon te maken? Dan liggen materialen zoals laminaat of vinyl meer voor de hand.

 

GYPROC

 

MEUBELS OP MAAT

 

AFWERKING

 

KARWEIEN