Wat doen we
Schilderwerken totaalrenovatie appartement De Panne
renovatie badkamer inloopdouche lavabomeubel op maat
leggen parket vloerbekleding appartement  opfrissingswerken
Handy Decor Logo

0492/84.84.48

info@handydecor.be

Ons werk omvat vele gebieden

SCHILDER- EN DECORATIE

BINNENSCHILDERWERKEN

Het interieur van uw bestaande woning/appartement of nieuwbouwwoning/appartement is natuurlijk niet af zonder mooi binnenschilderwerk. Dit moet er netjes uitzien om de woning een mooie afgewerkte uitstraling te geven. De voornaamste redenen om binnenschilderwerken aan te pakken is in de regel verfraaiing en onderhoud. U wilt wel eens een andere kleur!

Alsook zorgt het ervoor dat uw muren, plafonds, deuren en deurlijsten, en uw ramen en raamlijsten langer mee gaan. Een extra verflaag zorgt voor een extra bescherming voor uw hout- en pleisterwerk.

 

BEHANGEN

Naast algemene decoratieve schilderwerken bieden wij ook een breed assortiment behangpapier aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten waarbij we volgens u smaak en budget de gepaste stijl proberen te vinden in harmonie met uw interieur.

 

BUITENSCHILDERWERKEN

Op tijd investeren in schilderwerken is een kwestie van goed onderhoud en preventieve maatregelen nemen. Met buitenschilderwerken zorgt u ervoor dat uw woning of gebouw voor een lange tijd in een uitstekende staat blijft. Dit zorgt niet alleen voor een verzorgde en professionele uitstraling van uw woning, appartement of pand, ook blijven uw buitengevel, gevelschilderwerken, ramen en deuren in optimale staat.

 

AIRLESS SPUITWERK

De verf wordt aangebracht met een professionele airless spuitinstallatie. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van verf. Hierdoor is er een grote tijdwinst te boeken en daardoor prijs technisch erg interessant. Wij spuiten de verf veelal in één basiskleur.

Accentkleuren kunnen natuurlijk ook worden aangebracht. Uiteraard is airless spuiten ook veel egaler en strakker, vooral op glad stucwerk is het eindresultaat esthetisch erg fraai.

 

AFWERKING - RENOVATIE

AFWERKING BINNEN

Een brede waaier aan afwerkingstechnieken, zowel voor nieuwbouw als renovatie, waaronder het plaatsen van moluren, sierlijsten, rozetten, lambrisering,...

 

TOTAALINRICHTING / TOTAALRENOVATIE

Een interieur inrichten is een vak apart, dat weten wij als geen ander.  Van ontwerp tot uitvoering wordt u begeleid in uw ‘verbouwing’ of ‘renovatie’. Wij geven u kleur- en interieuradvies, verzorgen de raamdecoratie of nemen het hele interieur onder handen. Heeft uw huis, appartement, kantoor, winkel of horecazaak een grondige opknapbeurt nodig dan bent u bij ons aan het goed adres.

 

BADKAMERRENOVATIE

Heeft je badkamer een make-over nodig? De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Is deze niet meer naar uw wens of is deze hopeloos verouderd? Laat dan een badkamerrenovatie uitvoeren! We staan klaar voor uw renovatie of verbouwing en helpen u graag verder.

 

KEUKENRENOVATIE

Een keuken leeft. Af en toe gaat er dan ook eens iets stuk. Schrijf uw keuken echter niet meteen af. We blazen er graag nieuw leven in. Wij kunnen een volledige keukenrenovatie verzorgen. Maar ook gedeeltelijke herstellingen en uitbreidingen.

Is uw keuken toch aan vervanging toe? Geen probleem, wij maken en plaatsen uw droomkeuken volledig volgens uw wensen.

 

VLOERBEKLEDING

De keuze voor uw vloerbekleding is bepalend voor de sfeer en het verdere design van uw huis, appartement, kantoor, winkel of horecazaak. Maar vloerbekleding is uiteraard niet alleen een esthetische keuze. Het type materiaal dat u kiest wordt voor een groot stuk bepaald door wat u voor die specifieke ruimte belangrijk vindt. Vindt u het belangrijk dat de ruimte zeer hygiënisch blijft en gemakkelijk schoon te maken? Dan liggen materialen zoals laminaat of vinyl meer voor de hand.

 

GYPROC

Gipsplaten of gipskartonplaten, ook bekend als Gyproc platen, zijn ideaal voor de afwerking van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Dankzij handige profielen en lichte gipsplaten kunnen we deze snel plaatsen. Daardoor zijn kamers in een hoog tempo klaar. Zowel voor plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden en schuine zolderdaken.

 

MEUBELS OP MAAT

Niets kan tippen aan meubilair dat moeiteloos in uw interieur past. Maatkasten zijn de ideale manier om jouw eigen ruimte(s) zo optimaal mogelijk in te richten. Maatkasten tussen muren, van vloer tot plafond of onder een dak behoren allemaal tot de mogelijkheden. Of een hoek waar geen standaard meubel kan staan. Door de meubels op maat te laten maken zijn de verhoudingen altijd precies goed voor uw woning/appartement/studio/kantoor/zaak.

 

HOUTEN of COMPOSIETEN TERASSEN

Met een houten terras kan u echt genieten in uw eigen tuin. Meer en meer mensen kiezen daarom voor een houten terras, en dat is omdat het hout warmte uitstraalt, iets dat je met steen moeilijk kunt nabootsen. Rond of rechthoekig, wij plaatsen uw terras zoals u het wil.

Wil je een mooi terras met de natuurlijke look van hout? Dan kun je het gebruik van composiet terrasplanken eens overwegen. Met een composiet terras verenig je namelijk de beste eigenschappen van hout en de duurzame kwaliteiten van kunststof. Een dergelijk terras is niet alleen mooi om te zien maar is ook makkelijk schoon te houden, milieuvriendelijk en zeer duurzaam.
 

 

 © HANDYDECOR 2019

Schilderwerken gevel appartement Koksijde
maatwerk meubels op maat
tuinterras hout Nieuwpoort